Item toegevoegd aan winkelwagentje!!

0

(0)
Leden
Volgende concert: zaterdag 27 april Vianen
Eerstvolgende concert

zaterdag 27 april
Vianen
maandag 24 juni
Waddinxveen
zaterdag 14 september
Apeldoorn
>> Alle concerten

Vrienden van De Gouwestem

>> Meer info

Donateurs van De Gouwestem

>> Meer infoCD Onder Uw vleugels

Nummer 03

Nummer 05  

Nummer 06

Nummer 15

Nummer 16


>> Bestel nu deze CD <<Mannenensemble "The Martin Mans Formation"


In 2000 is het ensemble vanuit het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” onder de naam Mannenensemble “De Gouwestem” opgericht. Later heeft bovengenoemd ensemble een eigen naam aangenomen en is onder de nieuwe naam “The Martin Mans Formation” (TMMF) o.l.v. Martin Mans verdergegaan.

 

TMMF is intussen uitgegroeid tot een 20-tal goed getrainde zangers onder de bezielende leiding van Martin Mans en zijn er prachtige Cd’s uitgebracht. Het ensemble is inmiddels een veel gevraagde en gewaardeerde zangroep. TMMF geeft ook zijn medewerking aan diverse zangdiensten in het gehele land.

In de afgelopen jaren heeft TMMF verschillende buitenlandse concertreizen gemaakt naar o.a. Canada, Parijs, Wenen, Engeland. Ook in Nederland zijn schitterende concerten gegeven met

vooraanstaande solisten en begeleiders. De kracht van het ensemble is het repertoire en de homogene zang. Martin Mans weet wat de mannen graag zingen en zorgt voor een afwisselend repertoire. Vooral het geestelijke lied wordt door de mannen met overtuiging gebracht hetgeen door de bezoekers van de concerten bijzonder wordt gewaardeerd. Ook de negrospirituals worden met volle overgave gezongen.

 

Op de website www.martinmans.nl vindt u de concertagenda en kunt u toegangskaarten aanschaffen om onze concerten te beluisteren en te genieten van de sonore mannenstemmen.

Hugo Broekhuizen, coördinator TMMF