Mannenensemble "The Martin Mans Formation"


Fijn dat u interesse hebt voor ons ensemble The Martin Mans Formation

Graag willen wij ons aan u voorstellen,

In 2000 is ons ensemble vanuit het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor “De Gouwestem” onder de naam Mannenensemble De Gouwestem opgericht. Later heeft bovengenoemd ensemble een eigen naam aangenomen en is onder de nieuwe naam The Martin Mans Formation (TMMF) en o.l.v. Martin Mans verder gegaan.

TMMF is intussen uitgegroeid tot een 20-tal goed getrainde zangers onder de bezielende leiding van Martin Mans en zijn er prachtige Cd’s uitgebracht. Het ensemble is inmiddels een veel gevraagde en gewaardeerde zangroep. Er staan weer 30 prachtige concerten gepland.

Vanwege het succes gaan we opnieuw een serie van 6 Passie en Paasconcerten met de VocalGroup Voice (ook o.l.v. Martin Mans) en 2 Passie en Paasconcerten met CWM De Gouwestem geven.

Verder in het jaar staan concerten op de agenda met het Canadese Mannenkoor Libertas (ook o.l.v. Martin Mans). We beginnen op Koningsdag in Vianen en daarna bevrijdingsconcerten in de Breepleinkerk in Rotterdam en de Sint Janskerk in Gouda.

TMMF werkt ook mee aan zangdiensten in het land.

Het afgelopen jaar heeft TMMF o.a. deelgenomen een Kerstconcert met de Grootkoren van Nan van Groeningen in het Concertgebouw in Amsterdam, de Dienst met Belangstellenden op kerstavond in het Concertgebouw in Amsterdam en hebben we samen met de 3 mannenkoren van Martin mee mogen werken aan een Eindejaarconcert in De Doelen in Rotterdam.

In de afgelopen jaren heeft TMMF verschillende buitenlandse concertreizen gemaakt naar o.a. Canada, Parijs, Wenen, Engeland. Ook in Nederland zijn schitterende concerten gegeven met

vooraanstaande solisten en begeleiders.

De kracht van het ensemble is het repertoire en de homogene zang. Martin Mans weet wat de mannen graag zingen en zorgt voor een afwisselend repertoire. Vooral het geestelijke lied wordt door

de mannen met overtuiging gebracht hetgeen door de bezoekers van de concerten bijzonder wordt gewaardeerd. Ook de negrospirituals worden met volle overgave gezongen.

Op deze website vind u de concertagenda en kunt u toegangskaarten aanschaffen om onze concerten te beluisteren en te genieten van de sonore mannenstemmen.

Johan Krins, coördinator TMMF
Eerstvolgende concert

zaterdag 7 september
Rotterdam
zaterdag 9 november
Harderwijk - Dolfinarium
vrijdag 22 november
Scheveningen
>> Alle concerten

Concert Dolfinarium

 

Bestel nu vast kaarten!Vrienden van De Gouwestem

>> Meer info

Donateurs van De Gouwestem

>> Meer info